Er op uit, Moeders

De Bibliotheek

Het mooie weer is echt voorbij. Even omschakelen want, alles wat de afgelopen maanden leuke uitjes met je kleine waren zijn nu ineens minder geschikt. Gelukkig is er ook met minder goed weer nog van alles te beleven zonder dat het veel geld hoeft te kosten. Een goede tip is de Bibliotheek!

De kinderafdeling van de bibliotheek is voor je kleine super vermakelijk. Om te beginnen is het hier over het algemeen kindvriendelijk. Je kind kan lekker rondkruipen of stappen terwijl hij allemaal nieuwe boekjes ontdekt. Vaak is er ook plek waar lekker gespeeld of getekend kan worden en met een beetje mazzel kun jij ondertussen een kop koffie drinken (helaas niet overal).

Hou de agenda van de bibliotheek goed in de gaten want er is regelmatig wat leuks te doen. Tijdens de Boekenweek was er bij ons bijvoorbeeld een hele dag die in het teken stond van ‘Voor altijd Jong’. Er waren spullen van vroeger zoals een draaitelefoon en platenspeler en ook toekomstige snufjes. Zo was er een apparaat dat de rubix kubus binnen een paar minuten in elkaar draait en je ook nog van te voren laat weten in hoeveel zetten hij dat gaat doen. Beau was voor de meeste activiteiten te klein maar hij heeft zijn ogen uitgekeken en ondertussen lekker gesnoept van gratis poffertjes. Super leuk dus! Ook buiten de boekenweek om gebeurt er genoeg!

Swingen bij de platenspeler

Swingen bij de platenspeler

Wist je dat je kind tot 18 jaar gratis lid kan worden en je de favoriete boekjes dus ook mee naar huis kunt nemen?
Bovendien doen veel bibliotheken mee aan Boekstart. Dit is een project om de allerkleinste kennis te laten maken met de bibliotheek. Je krijgt gratis een klein koffertje met daarin twee boekjes.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply