Bloemen van Bloomon
Dagelijkse dingen

FAVORIET | Bloomon


Een tijdje geleden lag er een geheimzinnig pakketje op de deurmat toen ik thuis kwam van werk. Bij het openmaken zag ik al snel dat dit iets leuks was dus besloot ik foto’s te maken van het uitpakken. Ik had gelijk! Het was een kaart van Bloomon met een leuke boodschap.

Kaart Bloomon Buitenkant

De verpakking is eenvoudig maar mooi vormgegeven van alleen karton. Bij het opmaken maakt het rustige karton plaats voor uitgesproken en vrolijk geel. Daarin zit een mooie kaart gewikkeld in dun papier. Het openmaken voelt echt als een cadeautje.

Kaart Bloomon uitgepakt

Kaart Bloomon in papier

Nog steeds weet ik niet waar ik dit leuke pakketje aan te danken heb. Vol nieuwsgierigheid maak ik de kaart open en daarin zit weer een klein kaartje met een lief bericht.

Binnenkant kaart Bloomon

Thank You Bloomon

Het Thank you kaartje komt van een vriendin & collega die dagelijks met mij mee rijdt:

 

“Your ride makes the mornings brighter and the afternoons happier”

 

Op het kaartje staat ook een code waarmee ik, op mijn eigen moment, een bos bloemen kan bestellen bij Bloomon. Dat doe ik een paar weken later. Ze worden bezorgd door een fietskoerier en zijn in dezelfde stijl verpakt met weer een leuk kaartje erbij. Daarop staat een tekst over Narcissen, die ook in het boeket voorkomen.

Het boeket is super mooi. Het is geen grote bos bloemen maar het geeft wel een geweldige sfeer in de kamer. De bloemen hebben ook lang gestaan. Pas na twee weken heb ik alle bloemen weg gegooid en zelfs toen waren er nog een paar bloemen die er goed uitzagen.

Wil je een keer iemand verrassen? Dan is dit echt een hele goede manier! Dit ene cadeautje zorgde voor drie leuke momenten: het ontvangen van de kaart, het bestellen van de bloemen en het krijgen van de bloemen. Plus nog twee weken een extra mooi interieur. Bij het bestellen heb je keuze uit verschillende kaartjes:

# Thank you very much

# Because you had a terrible day

# Happy Birthday

# You know why

# With love

# Because you could use some colour

# Merry Christmas

 

Op het kaartje kun je een persoonlijke boodschap schrijven van max. 140 tekens. Je kunt natuurlijk ook een keer bloemen voor jezelf bestellen of een abonnement nemen. Met een abonnement kun je zelf bepalen hoe vaak je bloemen toegestuurd krijgt en op welke momenten.

Bloemen van Bloomon

Ook goed om te weten: je krijgt een herinnering van het bezorgmoment en kunt dan nog wijzigen als het toch niet goed uit komt. Een dag van tevoren kun je nog een bericht voor de bezorger achter laten om bijvoorbeeld de bloemen achter de schutting o.i.d. te zetten. Heb je geen boodschap achter gelaten en ben je toch niet thuis, dan worden je bloemen gedoneerd aan een Ronald McDonald huis in de buurt. Jij krijgt dan zelfs nog de helft van het geld terug. Mooi bedacht toch?

 

Website Bloomon
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply