Dagelijkse dingen

FAVORIET | Buddha to Buddha Armband

In mijn leven heb ik al heel wat ‘sieraden’ versleten. Als tiener ging ik de deur niet uit zonder één van mijn paar oorbellen dat ik had gekocht bij de Milo. Na mijn puberteit werd het dragen van sieraden steeds minder. Als ik een keer oorbellen draag krijg ik verbaasde reacties van mijn omgeving omdat niemand wist dat ik gaatjes in mijn oren heb. Mijn sieradendoosje (schoenendoos) is een mix van verkleurde armbanden, enkele oorbellen waarvan de ander ooit ergens is blijven hangen en in de knoop geraakte kettingen.

Langzaam begin ik te veranderen. De behoefte om mooie sieraden te dragen word steeds groter. Echt mooi: Geen meuk meer van de Milo maar stijlvolle spullen die een tijdje mee gaan. Met een beetje mazzel leidt dat ook meteen af van al het babysnot dat ik tegenwoordig in mijn kleren draag. 

Dus, afgelopen verjaardag stonden er oorbellen en een armband op mijn wensenlijstje. Voor een man lijkt het kopen van juwelen mij best een opgave. Een zee van mogelijkheden ligt er voor je en, juist wanneer je van plan bent om iets te kopen dat jaren mee gaat is het volgen van de nieuwste trend niet altijd de beste keus. Wat doe je dan? Gelukkig durfde mijn man de uitdaging aan. Gesteund door één van mijn vriendinnen begon de zoektocht naar de perfecte armband. Het werd een behoorlijk geslaagde missie.

 

 

Hij koos een super mooie armband van Buddha to Buddha, de Ellen Junior. Een armband die heel goed bij mij past: Stoer maar niet té grof. Wat ik zo mooi vind is dat hij helemaal sluitend aanéén geschakeld is met een mooi patroon. Het is bijna niet voor te stellen dat dit met de hand is gemaakt.

 

 

Het is een armband die zich als een kameleon gedraagt. Bij een wat stoere outfit past hij goed door zijn eigen stoere karakter maar, bij een avondjurk veranderd de armband mee in een stijlvol accessoire.

 

 

De filosofie van Buddha to Buddha is dat hun sieraden mooi staan bij iedereen die geniet en ze met trots draagt. Dat is precies wat ik met mijn nieuwe armband ga doen!

 

Brandfield

De armband is onder andere te koop bij Brandfield. Hét online wahalla voor sieraden en horloges. Als je van mooie spullen houdt moet je hier zeker eens kijken.  Groningen is de enige stad waar Brandfield ook een winkel heeft. Wat een mazzel want, extra leuk om al dat moois in het echt te zien.

 

 

Stoeldraaierstraat 70, Groningen

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply