Dagelijkse dingen

Mini Make-over | De Slaapkamer

Het is alweer twee jaar geleden dat we ons huidige huis kochten. Behalve een fris wit verfje hadden we aan de slaapkamer nooit wat gedaan. Ik zeurde er al een tijdje over. En, omdat ik een uitzonderlijk talent heb in plannen maken die ik niet uitvoer zeurde mijn man daar weer over. Dus, terwijl hij een weekje op wintersport was besloot ik hem te verrassen met een mini-make over. Een hele uitdaging aangezien ik juist deze week ook alleenstaand én werkende moeder was.

 

Eerst een kijkje in de ‘oude’ slaapkamer. Een kale kamer met weinig gezelligheid:

 

De make over

Het was echt tijd voor wat meer sfeer. Voor op de achterste muur kocht ik een nieuwe verf: de kleur Early Dew van Flexa. Toen Beau savonds op bed lag zette ik alles alvast klaar. Tijdens zijn middagslaapje de volgende dag ging ik aan de slag.

 

 

Een werkplek

Voor mijn werk ben ik regelmatig thuis bezig. Dan is het wel eens lekker om je even in alle rust terug te kunnen trekken. Een peuter en televisie vrije werkplek te hebben lijkt me heerlijk. En, de nieuwe slaapkamer is daar ideaal voor.  Bij Karwei kocht ik dit super leuke bureau:

 

Het in elkaar zetten van het bureau was op zich niet moeilijk. Toch zag ik even niet meer hoe het moest toen ik er savonds laat, moe en gefrustreerd, nog een poging toe deed. De volgende dag kwam mijn schoonvader helpen en aangezien die iets beter uitgeslapen was zag hij wel hoe het moest: andersom. Mijn geweldige schoonvader hielp met het ophangen van de lamp en de geweldige kledinghaken die ik via VTWonen vond.

 

 

Het resultaat

Helaas kon in de week die ik had niet alles op tijd bezorgd worden. Op de foto’s ontbreekt daardoor nog een stoer zwart rekje dat boven het bureau komt met plek voor fotolijsten en een paar boeken. De lijst en de poster die je al wel ziet zijn van Desenio. De muur moet eigenlijk nog één keer extra geverfd maar… het resultaat om mijn man te kunnen verrassen was er:

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply