Zomeroutfit Vingino
Dagelijkse dingen, Moeders

OUTFIT | De eerste zomeroutfit

Eindelijk breekt langzaam de zomer aan. Tegelijkertijd groeit Beau uit zijn kleren en dat komt mooi uit. Tijd om voor de zomer te gaan winkelen. Beau gaat nu naar maat 92, een leuke maat omdat we nu bij zowel de baby- als kinderafdeling terecht kunnen. De babycollectie vond ik vaak te zoet. Wij houden meer van een stoere jongensoutfit zonder beertjes, nijntje of Jip & Janneke.

In Groningen zit al een tijdje een Vingino winkel maar we waren er nog nooit geweest omdat ze er geen babymaten verkopen. Nu brachten we een bezoekje en de eerste zomer outfit is een feit.

T-shirt

Het T-shirt is van Vingino en is simpel maar met leuke details. Zo lopen de kleuren een beetje donkerder door naar onder en geven de oranje letters een zomerse uitstraling. Het oranje komt terug in veel items van de zomercollectie zoals de pet die we bij deze outfit hebben gekocht.

Outfit Zomer T-shirt Vingino

 

 

Korte broek

Het t-shirt en de pet zijn al de echte eye-cathers in deze outfit. Daarom wou ik er graag een simpel effen broekje bij. Eentje die lekker zacht en casual is om heerlijk in de te kunnen spelen. Het broekje kochten we bij Primark in een set van 2, de andere is precies hetzelfde maar dan in grijs.

Outfit Zomer Korte broek Primark

Korte broek achterkant Primark

De achterkant van het broekje is helemaal effen met alleen een stoer zakje. Op de foto lijken de randen wat vaal maar dat is in het echt niet zo. Stukje amateuristische belichting, sorry.

 

Pet

Beau was zelf helemaal verliefd op deze pet. Hij wil altijd wel de petten van zijn vader op maar niet zijn eigen. Totdat hij deze zag. Hij ging voor de spiegel staan en zette hem op zijn hoofd. Helemaal blij liep hij, mét pet, de winkel uit.

Outfit zomer Pet Vingino

Beau voor de spiegel Vingino

Beau & Robbert met nieuwe pet

Pet achterkant verstelbaar Vingino

De pet is er maar in één maat maar hij kan jaren mee. Hij is namelijk makkelijk te verstellen aan de achterkant.

 

Slippers

De slippers maken de zomeroutfit helemaal af. Door het elastiek aan de achterkant blijven ze goed zitten. Ze zijn van Ipanema en lekker zacht. Ik had verwacht dat Beau het niet zou pikken dat er iets tussen zijn tenen zit en ze direct weer uit zou trekken. Gelukkig niet! Nu kan hij vanaf deze zomer aan dezelfde verslaving als zijn moeder werken :).
– of ik kan mijn slipperverslaving bij Beau tot uiting brengen.-

Outfit zomer slipper Ipanema

DE OUTFIT

T-shirt Vingino: € 34,99

Korte broek, Primark, set van 2: € 6,00

Pet Vingino: € 19,99

Slippers Ipanema: € 16,99

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply