Samenwerken

In november 2016 heb ik Wereld van Pien online gegooid en momenteel is het vooral een hobby. Dat betekent natuurlijk niet dat samenwerken niet mogelijk is, hartstikke leuk zelfs!

In januari 2017 had Wereld van Pien 328 unieke bezoekers in 546 sessies.
In april 2017 had Wereld van Pien 1.378 unieke bezoekers in 1.651 sessies.

Om de markt voor (professionele) bloggers niet te verpesten hanteer ik de volgende principes:

 

Reviews  | producten toesturen of mij (en mijn gezin) uitnodigen voor een bezoekje aan jouw bedrijf dat mag altijd! Ik schrijf daar alleen over als het me aanspreekt, verrast en bij mijn blog vind passen. Ik ben eerlijk en kritisch maar als ik je product of locatie echt niet leuk vind, dan hou ik me liever stil. Spullen mogen gestuurd worden naar: Wereld van Pien, J.C. Kapteynlaan 56, 9714 CT Groningen.

 

Advertorial | neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Als ik betaald krijg voor een blogartikel vermeld ik dat het gaat om een gesponsord artikel of dat de producten zijn aangeboden. Dat betekent niet dat de inhoud niet objectief want ook hiervoor geldt dat ik alleen samenwerk met merken en bedrijven die me aanspreken en bij mij passen.

 

Communicatie | communicatie is een passie. Daarom kun je me ook inhuren voor (zakelijke) teksten, strategie, marketing en communicatie. Of, voor de organisatie van een evenement. Kijk daarvoor eens op Flinkcreaties.