Processed with MOLDIV
Er op uit, Moeders

Voor het eerst op de fiets!

Op dit moment heb ik me ontzettend verheugd: met mijn kleintje voorop fietsen.
Sinds Beau is geboren is de fiets nauwelijks de schuur uit geweest omdat we overal lopend heen gaan. Dat begon wel wat te vervelen.
Beau kan al een behoorlijk tijdje goed zitten en daarom durf ik het wel aan.

De zoektocht naar het meest ideale fietszitje duurde al een tijdje. Zoals over alles, waren ook hier de meningen sterk over verdeeld.
Een beetje zoeken eindigt al vrij snel in de keuze: Bobike of Yepp.

In eerste instantie trok Yepp mij het meest. Mooie, degelijke stoeltjes die door alle verschillende kleuren ook nog hip zijn.
Maar, mijn mening veranderde toen ik de voorgevormde gespen van de Bobike Exclusive zag. Dit zag er een stuk veiliger uit voor het geval Beau in slaap zou vallen.
In van die losse bandjes zou hij dan wel erg gaan hangen. Het stuurtje op de Bobike Exclusive gaf de doorslag. Hartstikke leuk speelmateriaal voor Beau.
Op mijn werk vertelde ik de volgende ochtend dat ik op het punt stond om een fietsstoeltje te kopen.

“Toch wel een slaaprol?!” kreeg ik meteen van een collega te horen.  Uhm… slaaprol? Ah, dat is dus dat ding voorop sommige stoeltjes wat ik als een soort trommel had geïnterpreteerd.
Mijn zoektocht werd weer nieuw leven ingeblazen. Zowel Bobike als Yepp hebben een slaaprol in hun assortiment. Maar, dan zag die van Yepp er toch weer wat comfortabeler uit, groter en zachter. Bovendien, met een slaaprol maakt de stevigheid van de gespen ook weinig meer uit.
Goed, dan toch maar Yepp. En dat leidde automatisch tot de volgende moeilijke keuze: welke kleur?

Al met al heeft het een paar weken gekost voordat het fietsstoeltje, de slaaprol én een helm in het virtuele winkelmandje zaten en waren besteld.
Zoveel als we kunnen maken we fietstochtjes. Met het zitje van Yepp ben ik erg blij. De slaaprol doet zijn werk en het materiaal is makkelijk droog te maken na een regenbui.

Beau vind het fietsen geweldig. Er is van alles te zien en wind en regen maken het voor hem nog leuker.
Met een buggydrager nemen we de buggy meestal mee zodat we ook nog een stukje kunnen wandelen en Beau even kan slapen onderweg.

Processed with MOLDIV

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply