Dagelijkse dingen

Wat een feest!

Zoals jullie konden lezen in mijn vorige column had ik me best verheugd om mijn verjaardag. Je ergens op verheugen kan gevaarlijk zijn omdat het dan zomaar tegen kan vallen maar dat was deze keer niet het geval. Ik ben echt ontzettend verwend in zowel aandacht als cadeaus. Mijn verjaardag begon eigenlijk al de avond ervoor toen ik met een vriendin wat ging drinken en allemaal leuke spulletjes kreeg. Een paar uur later, toen ik net in slaap was, werd ik gewekt door mijn man die met een taart en sterretjes de slaapkamer binnen kwam. Ik kon mezelf niet wakker genoeg krijgen om een stuk taart te eten maar wel om zijn lieve kaart te lezen.

Tegen zeven uur was Beau wakker en hebben we samen op bed cadeautjes uitgepakt. Uhm…cadeautjes? Twee dikke vette cadeaus bedoel ik! Na het cadeaumoment kon ik in alle rust even lekker douchen, aankleden en opmaken terwijl beneden een feestelijk ontbijt werd bereid wat we daarna in een feestelijk versierde kamer konden opeten.

Het was pas negen uur sochtends toen mijn verjaardag al niet meer stuk kon. Omdat veel van mijn familie en vrienden er op deze dag zelf niet bij konden zijn had ik besloten om de hele dag samen met mijn gezin te zijn en er een lekker rustig dagje van te maken. Het was een perfecte dag met veel taart, oliebollen om mijn nieuwe jaar te vieren en een biertje en etentje in de stad. Savonds kregen we nog spontaan bezoek en op zaterdag en zondag hielden we nog twee kleine feestdiners met familie en vrienden.

Alle cadeaus die ik heb gekregen zijn geweldig, met zorg uitgezocht en echt leuk om te krijgen.

 

1. Armband Buddha to Buddha, een armband die zo mooi is dat ik hem heb gebombardeerd tot favoriet waar ik een aparte blogpost over schreef (komt binnenkort!) |  2. Tasje vol verslavingen, leuk cadeau tasje vol lekkers. |  3. Oliebollen! om mijn nieuwe jaar te vieren had mijn man voor oliebollen gezorgd. |  4. Bladcadeau, tegoedbon voor een tijdschriftabonnement: ik ben dol op tijdschriften dus voor mij is dit een perfect cadeau. |  5. Pure Poison (Dior), dit vind ik het lekkerste geurtje dat er is om dagelijks te dragen.  |  6. Geluksveer, een klein veertje met een puntje goud om bij je te dragen zodat er mooie dingen gebeuren. |  7. Fout Goud, al jaren krijg ik van een vriendin elk jaar een gouden ketting met een vleugje fout. |  8. Grote Mok, deze mok is voor echte genietmomentjes. |  9. Thee, mooie theezakjes met grappige namen (om uit de nieuwe mok te kunnen drinken). |  10. Take a way cup, omdat ik met koffie in de hand door de stad lopen een geluksmomentje vind. |  11. Oorwarmers UGG, lekker warme en een super toffe blauwe kleur. |  12. Bloemen, meerdere bossen bloemen sieren sinds mijn verjaardag het huis, deze rode rozen kwamen met de post. |  13. Kommen HK-Living, het is tijd voor een nieuw servies en deze komen passen daar mooi bij. |  14. Coco Mademoiselle (Chanel), super lekkere Eau de Parfum voor speciale gelegenheden. |  15. Dinercadeau, altijd goed: wij zijn dezelfde avond meteen lekker uit eten gegaan. |  16. Birthday Bitch, van een goede vriend kreeg ik deze grappige vilten slingers, een grapje omdat ik mijn verjaardag zo belangrijk vind.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply