Cappuccino en Chardonnay (en nog iets te eten erbij), Er op uit

A Little Lovely Company (Groningen)

In de binnenstad zitten twee vestigingen van A Little Lovely Company, één aan de A-straat en één in de Heerestraat.
De vestiging aan de Heerestraat is een stuk kleiner en heeft geen kinderhoek maar de A-straat is voor ouders (vooral moeders) een goede hotspot.

Kenmerkend aan A Little Lovely Company zijn de pastelkleuren. Het concept is een winkel waar je hebberig van wordt gecombineerd met een koffiezaak. Alles wat je kunt kopen oogt zoet en alles wat je kunt eten is dat ook. Een warme chocolademelk wordt hier niet alleen geserveerd met slagroom maar zit ook bomvol met knettersuiker, marshmallows en chocolade. Voor de kinderen wordt er bij de fristi een mini donut geserveerd. Wil je voor je kind alleen gezonde voeding en suikers vermijden? Dan kun je ook beter bij ‘A Little Lovely Company’ weg blijven. Maar vind je dat dit af en toe moet kunnen dan is dit dé plek voor een goede suikerdosis.
A Little Lovely Company

 

Net als de rest van de zaak is de kinderhoek kleurrijk. Vol met leuk speelgoed, een keukentje en twee auto’s waarmee gerust een rondje door de winkel gereden mag worden.

 

Speelhoek A Liitle Lovely Company

 

De producten van A Little Lovely company kun je bij meerdere adressen krijgen en zijn heel herkenbaar. Vooral de lichtbakken, posters en lampjes in allerlei vormen zijn bekend. Je slaagt hier vast voor wat decoratie voor de kinderkamer of een leuk cadeau.

Producten ALLC

 

A Little Lovely Company is een goede plek om eens heen te gaan op een baaldag. De kleuren, het speelse interieur en alle positieve teksten maken het moeilijk om in die baalmodus te blijven. En ook nog eens een oplaadplek waar je kinderen ook zichzelf vermaken.

Ook leuk (voor mij in ieder geval) is de inpaktafel. Heb je iets gekocht, dan mag je dat zelf inpakken en daarvoor liggen allemaal leuke spullen zoals confetti en stickers klaar. Ik zeg mag inderdaad want ik vind het heerlijk om cadeautjes in te pakken. Niks ergers dan een winkelmedewerker die jouw mooie cadeau slordig in een onwijs lelijk papiertje wikkelt. Omdat je hier ook gerust een beetje troep mag maken (de winkel is toch al één groot feest) is dit ook hartstikke leuk om samen met je kids te doen.

 

 

A Little Lovely Company aan de Astraat is zeker Kidsproof voor jonge kinderen. Ze kunnen hier lekker spelen, snoepen en het is een uitdaging om je kinderen hier zonder aankopen weer vandaan te krijgen.

 

Astraat 16, Groningen | Open op:  Maandag  12.00 tot 18.00 uur, Di, Woe en Vr  10.00 tot 18.00 uur, Donderdag  10.00 – 21.00 uur, Zaterdag  10.00 tot 17.30 uur en Zondag  12.00 tot 17.00 uur.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply