Over mij

Hallo! Ik ben Pien. Eigenlijk heet ik Corina maar als kind kreeg ik de koosnaam Pien toebedeeld en als alias werkt dat nog steeds prima.

Samen met mijn man Robbert en zoon Beau woon ik in een fantastische jaren 30 woning in Groningen, de stad waar ik geboren én opgegroeid ben. We zijn ouders van twee prachtige zoons. Cas overleed na zijn geboorte. Al vrij snel daarna werden we verblijd met Beau.

Schrijven heb ik altijd leuk gevonden. Vroeger schreef ik spannende verhalen, als puber drama’s en later gedichten. Mijn streven was dat ik werelds jongste auteur zou worden door op mijn 14e mijn eerste boek uit te geven. Dat heb ik niet gered. De liefde voor schrijven heb ik van mijn vader. Zo vaak als hij kan reist hij, gewapend met dagboek en camera, de wereld over. Dat heeft al wel een paar boeken opgeleverd.

Van mijn moeder heb ik geleerd dat alles mogelijk is. Mijn fantasie is als kind enorm gestimuleerd doordat er thuis ruimte was voor gekkigheid. Mijn zus en ik hoefden niet naar de lawaaiige Grote Markt maar konden gewoon in onze huiskamer naar de kermis die mijn moeder voor ons had georganiseerd. Gezelligheid heeft bij ons altijd hoog in het vaandel gestaan en daar wordt veel aandacht aan besteed. Iedereen is welkom en wijn smaakt nu eenmaal lekkerder uit een mooi glas.

Op mijn blog lees en zie je wat mij bezig houdt in het dagelijks leven. Een mix van moederschap, lifestyle, eten & drinken, mooie teksten en creativiteit. Op deze blog kun je ook mijn persoonlijke zoektocht volgen naar de keuzevrijheid die er is voor (toekomstige) moeders tijdens zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en bewust ouderschap.

image