Samenwerken

In november 2016 heb ik Wereld van Pien online gegooid en het is nog steeds een hobby (waardoor het ook even stil gelegen heeft). Dat betekent natuurlijk niet dat samenwerken niet mogelijk is, hartstikke leuk zelfs!

In januari 2017 had Wereld van Pien 328 unieke bezoekers in 546 sessies.
In april 2018 had Wereld van Pien 1.522 unieke bezoekers in 1.873 sessies.

 

Interviews | op mijn blog deel ik graag mijn gedachten. Als je die interessant vindt of denkt dat je me van nieuwe inzichten kunt voorzien om over te schrijven dan sta ik altijd open voor een gesprek. Neem gerust contact met me op!

 

Reviews  | producten toesturen of mij (en mijn gezin) uitnodigen voor een bezoekje aan jouw bedrijf dat mag altijd! Ik schrijf daar alleen over als het me aanspreekt of verrast en het bij mijn blog vind passen. Ik ben eerlijk en kritisch maar als ik je product of locatie echt niet leuk vind, dan hou ik me gewoon liever stil. Wil je iets toesturen dan mag dat naar: Wereld van Pien, J.C. Kapteynlaan 56, 9714 CT Groningen.

 

Inhuren | ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met teksten, magazines of campagnes dan kun je me ook inhuren. Bezoek daarvoor Flink.